ANNE&MAX HAARLEM GROTE MARKT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Haarlem Grote Markt. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2024 om 15:59 Erg kleine sandwiches voor het geld wat je ervoor betaalt en ook niet heel bijzonder qua smaak. Eerste en laatste keer dat ik lunch bestel.
1 apr 2024 om 15:58 The juices were completely spilled, the whole thing was a mess.
26 nov 2023 om 15:55 De bestelling werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Maar 15,- voor 2 stukjes brood is belachelijk. Nooit meer voor deze prijs!
26 nov 2023 om 14:42 De bestelling was niet compleet en het restaurant niet bereikbaar. Jammer hoor.
6 nov 2023 om 22:24 Arme bezorger, tasje kwam zeiknat van de jus dorange uit de rugzak. Zonde maar kan gebeuren. Beetje klungelig verpakt, slap plastic bekertje met tape vastgeplakt. Broodje helaas niet zo lekker als verwacht en koste alles bij elkaar behoorlijk wat.
1 nov 2023 om 13:27 Alles snel in huis door de vrolijke bezorger. Lekker gegeten, alles zo goed mogelijk verpakt (alsnog erg nattig op de bodem, maar de broodjes gelukkig droog). De prijs is de enige reden om niet nog eens te bestellen, €50 voor een lunch is pittig.
1 jul 2023 om 12:17 Everything was good, I just don’t understand why glass of Prosecco cost 33 euro. Instead of this I thought that I will get a bottle.
13 jun 2023 om 17:22 Delivery time was extremely long. Once food finally arrived it was soggy
23 apr 2023 om 13:59 Heerlijk klaargemaakt en top bezorgd. Ga ik zeker vaker doen!